Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Kovács Kitti

Kovács Kitti Veszprémben
+3630-996-2456

Magamról:

 

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem. Jelenleg a Zirci Szent Erzsébet Kórház és Rendelőintézet Mozgásszervi Rehababilitációs Osztályán dolgozom, ahol főként traumatológia, ortopédiai, reumatológia, neurológiai betegekkel találkozók a napi munkám során.
Házhoz járást vállalok Veszprém, Várpalota, Zirc környékén.

 

Általam alkalmazott terápiák:

Mckenzie terápia lumbális és nyaki gerinc fájdalma esetén, kineziotape ragasztás, svéd masszázs, flossing terápia. Az otthoni gyógytorna kivitelezésének a lehetőséget a Harris Ispita otthon ápolási szolgáltatnál ismertem meg. Bármilyen mozgásszervi megbetegedés kezelését vállalom, a fizioterápia eszközeivel, a beteg otthonában, igény szerinti rendszerességgel.

Elérhetőségek:

Telefonszám : +3630-996-2456
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.