Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Maza-Kincses Andrea

Maza-Kincses Andrea Pécs
+3630-881-4541

Magamról

 

Kincses Andrea vagyok gyógytornász, nyirokterapeuta, preventív gerinctréning és stretching terapeuta. Már gyermekkoromtól fogva a sport az életem része. Versenyszerűen kézilabdáztam és atletizáltam. Szeretek futni, túrázni és hosszabb távon biciklizni.
11 éve dolgozom a szakmában és ebből 7 évet Németországban töltöttem. Sok tapasztalatot szereztem kint sokféle szempontból és talán az évek során felerősödött bennem az érzés, hogy az,"Ép testben ép lélek" kijelentés mennyire helytálló. Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor fizikailag és lelkileg is gyengébbnek érzi magát. Ezért mindig is fontosnak tartottam, hogy a sport és a mozgás a mindennapjaink része legyen. A mozgás által nem csak a vérkeringésünk lesz jobb, nem csak szebb izomzatunk lesz, vagy nem csak egészségesebb izületeink lesznek, hanem jobb lesz tőle az állóképességünk, a teherbírásunk és a kedvünk is. Szebb lesz a testtartásunk, tehát testileg és szellemileg is kiegyensúlyozottabbak leszünk, legyen szó bármilyen mozgásformáról.

 

Végzettségeim:


PTE - ETK Gyógytornász szak (2009)
Földi - féle Komplex manuális nyiroködéma kezelés és nyirokdrenázs
Bobath - terapeuta
Terrier - féle ízületi lágyrészmobilizáció I. rész
Preventív gerinctréning és stretching terapeuta
Atlaszterápia
Intensiv Fascia kurzus
Anatomy - Trains Tender és Triggerpontos terápia
Kinesiotape
Bemer - Terápia

Elérhetőségeim :


Email :Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,
Tel: +3630-881-4541
Munkahely :7624, Pécs Eminent Pilates és Gyógytorna központ Váradi Antal u 12
Facebook: Kincses Andrea gyógytornász