Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Kelemen-Papp Éva

Kelemen-Papp Éva
+3630-789-7703

 

Kelemen-Papp Éva vagyok, gyógytornász a végzettségem és ez a hivatásom. Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórházban dolgozom. Júniustól a Gyógytorna Magánrendelőmben is fogadom a kedves betegeket! Segítséget nyújtok mindazoknak, akik valamilyen mozgásszervi probléma kezelésére keresnek megfelelő lehetőséget, és örömmel mutatom meg a Kiromed gravitációs padot. McKenzie terápiával is foglalkozom. Lehetőség van még Kinezio-tape kezelésre is!

Az időpont egyeztetéshez telefonos bejelentkezés szükséges.

Várom megkereséseiket az alábbi elérhetőségen:

Telefonszám: +3630-789-7703
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.