Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Dobossy Dóra

Dobossy Dóra Balatonfüred, és környéke
+3670-228-7237

Magamról:

 

2018-ban végeztem gyógytornász-fizioterapeutaként a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Jelenleg Balatonfüreden dolgozom az Állami Szívkórházban, emellett pedig házhoz kijáró gyógytornászként segítem a betegeim otthoni rehabilitációját. Az elmúlt évek során számos hasznos és új tudásra tettem szert, melyet kamatoztathattam mind a kardiológia, mind a mozgásszervrendszeri problémák terén.

 

Képzéseim:

  • FDM
  • SMR a sport- és mozgásszervi rehabilitációban
  • McKenzie
  • Ízületi és lágyrész mobilizáció Dr. Terrier szerint I.-II.-III. tanfolyam
  • Kineziotape

 

Elérhetőségek:

Tel: +3670-228-7237
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Házhoz járás: Balatonfüred, Balatonszőlős Aszófő, Örvényes, Balatonudvari, Fövenyes, Balatonakali, Zánka, Tagyon, Szentantalfa, Balatoncsicsó,Szentjakabfa, Óbudavár és Mencshely településeken.