Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Wolf Gabriella

Wolf Gabriella Budaörs-Veszprém
+3630-292-3664 

Manapság nagy szükség van a mozgásszegény, ülő életmód káros hatásainak kiküszöbölésére, vagy a már létrejött deformitások, fájdalmak kezelésére. Terápiáink során a fájdalom csökkentése, majd teljes megszüntetése a cél. Fontosnak tartom a preventív szemléletet, ezért kidolgoztam egy prevenciós gerinctornát, mely segíti a gerinc stabilitását és mobilitását helyreállítani, fenntartani.
Sportrehabilitáció közel áll a szívemhez, hiszen versenysportolóként személyesen is megtapasztalhattam az ebben rejlő lehetőségeket és nehézségeket.
Alkalmazott terápiák: Manuál terápia, Schroth terápia, Tape technika, neurodinamika, Mckenzie terápia, Flossing terápia, FDM kezelés, Funkcionális tréning, Szegmentális stabilizációs tréning

 

Elérhetőségek:

Gyógytorna Studió Budaörs, Templom Tér 17
Gyógytorna Studió Veszprém, Betekints Hotel
Házhoz is
Telefon: +3630-292-3664
www.gyogytornastudio.hu