Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Tagai Tímea

Tagai Tímea Kiskőrös és környéke
+3630-544-8539

 

Magamról

2015-ben végeztem gyógytornász-fizioterapeutaként a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, azóta pedig folyamatosan képzem magam postgraduális tanfolyamokon. Főként ortopédiai, reumatológiai és traumás betegek rehabilitációjával foglalkozom felnőttek körében, ezen belül is leggyakrabban gerinc, térd, boka, csípő és váll problémákkal keresnek fel. Emellett kismamákkal, illetve újdonsült anyukákkal is foglalkozom, de az idősebb korosztály egyensúly és koordináció javításában is szívesen veszek részt. Elvégeztem a McKenzie terápia első részét, melynek köszönhetően ágyéki gerinc problémákkal is fordulhatnak hozzám, továbbá kiegészítő terápiaként gyakran alkalmazom a kinesiotapet.

 

Elérhetőségeim:

+36305448539
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.mozgasterapia.eu
Rendelés: Kiskőrösön a Shredx Fitnessben