Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Szaniszló Zsófia

Szaniszló Zsófia Budapest II.kerület
+3630-475-7830

Bemutatkozás:

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem 2017-ben gyógytornász-fizioterapeuta szakon. Már gyermekkoromban körvonalazódott az egészségügy iránti vonzalmam és tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, segíteni rajtuk. Mivel a mozgás mindig is része volt az életemnek, így a gyógytornász szakmára esett a választásom, melyet hivatásomnak tekintek. Az egyetemi évek óta is folyamatosan képzem magam, hogy összetett és naprakész terápiát nyújthassak a hozzám fordulók számára. Eddigi pályafutásom során gyakorlatot szereztem különböző mozgásszervi sérülések, ízületi fájdalmak, illetve gerincproblémák terápiájában, műtét utáni rehabilitációban és műtéti hegek kezelésében. A tornagyakorlatok mellett fontosnak tartom a manuális (kézzel végzett) kezeléseket, tapasztalatom alapján az aktív és passzív terápia remekül kiegészíti egymást. Munkám során fontosnak tartom az egyéni célkitűzések, igények felmérését és a jó kommunikációt, hogy együtt dolgozzunk a kitűzött célért.

Továbbképzéseim:

- Funkcionális Elasztikus Taping
- Core Stabilizáció
- Medencefenék Fizioterápia
- McKenzie „A” lumbalis kurzus
- Mulligan Manuálterápia I. modul
- Fascia Disztorziós Modell
- Flossing Terápia
- Hegkezelés
- Manuálterapeuta képzés folyamatban

Elérhetőségeim:

Rendelési hely, cím : Koroknai Medical Gyógytornaszolgálat, 1027 Budapest, Margit körút 26.
Telefonszám : +36304757830
Email cím : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.