Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Nyerges Tibor

Nyerges Tibor Egerben
+3630-358-0444

Magamról:

 

Nyerges Tibor vagyok, okleveles gyógytornász- fizioterapeuta.
A Debrecen i Egyetemen diplomáztam, s ezt követően az egri Török Fürdőben kezdtem el pályafutásomat, majd később a Markhot Ferenc Kórházban helyezkedtem el.
Diplomamunkámat a gyermekgyógytorna területén végeztem; jelenleg mozgásszervi gondokkal küzdő pácienseknek kínálok komplex megoldást problémáikra a teljes és sikeres gyógyulás érdekében.

 

Alkalmazott technikáim:

- Schroth- th.,
- McKenzie terápia,
- Triggerpont terápia,
- lágyrész kezelés
- különböző eszközök használata (pl. TRX, fascia henger, heveder, fizio-ball, kineziológiai tapasz)
- Lymphdrainage terápia – Nyiroködémás végtagok kezelésére
- Mulligan Manuálterapia,
- Kinematic Taping stb.

 

Célom, hogy velem együtt mások is átéljék és megtapasztalják a mozgás örömét és gyógyító erejét. Ebben minden hozzám fordulónak a legjobb tudásom szerint segítek.


Elérhetőségeim:
Rendelési hely, cím: 3300 Eger, Kovács János utca
Telefonszám : +3630-358-0444
Email cím : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webcím : http://egrigyogytorna.hu