Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Nagy Zsófia

Nagy Zsófia Budapest XIV.kerület, és XVI.kerület
+3620-543-9067

Magamról:

 

Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Kar gyógytornász szakán végeztem 2008-ban. A főiskola után a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjában kezdtem el dolgozni. Intézeti munkám során a szívműtétre váró, a szívműtéten átesett csecsemők és gyermekek rehabilitációjával foglalkoztam. Volt alkalmam megismerkedni a szívtranszplantáltak és a műszívvel kezeltek fizioterápiájával. 2011-ben megszereztem második diplomámat a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán, mint Gyermekrehabilitációs szakgyógytornász. Első gyermekem születése után, 2017-ben a felnőtt szívsebészeti osztályon folytattam munkámat. Második gyermekem születése után, 2019-ben LoveYourBelly oktató lettem, melynek segítségével hatékonyabban tudok segíteni a rectus diastasison (szétnyílt hasizom). Mindig is nagyon érdekeltek a kötőszöveti terápiák, ezért 2020-ban elvégeztem az FDM1, FDM2, Kinesiotape és Köpöly tanfolyamokat. Az FDM3 folyamatban van.

Elérhetőségeim:


Telefonszám : +3620-543-9067
Email cím : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.