Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Kovács-Babócsay Bianka

Kovács-Babócsay Bianka Pécs
+3620-585-6060

Magamról:

 

2014-ben végeztem a PTE Egészségtudományi Karán gyógytornászként, majd 2016-tól a Fizioterápia Mesterképzés szakon folytattam tanulmányaimat. Azóta számos továbbképzéssel szélesítettem látókörömet, bővítettem tudásom. Ezek között volt neurorehabilitáció, kinesiotape, fascia tréning is. Egy szemeszter erejéig belekóstolhattam a külföldi gyógytornász hallgatók angol nyelvű oktatásába, de nem éreztem még ezt a helyemnek. A főiskolai, egyetemi évek alatt a derékfájdalom témájával foglalkoztam behatóbban. Eddigi pályafutásom alatt mozgássérült felnőttekkel és gyermekekkel dolgoztam együtt a Kerek Világ Alapítványnál, ahol sok pozitív élményt szereztem. Véleményem szerint a megfelelően megválasztott mozgásformával szinte minden állapoton és betegségen lehet pozitív hatást elérni. Nem lehet mindenre ugyanazt a skatulyát ráilleszteni, ezért mindig nyomozni kell, hogy megtaláljuk a probléma forrását, ami nem minden esetben ott van, ahol a panasz jelentkezik. A komplex, aktív mozgásterápiát részesítem előnyben, fascia tréninggel, jógával karöltve. 

Végzettségek:

  • Kinesiotape
  • Flossing
  • Schroth terápia
  • Fascia tréning
  • Hegkezelés
  • FDM
  • Gerincspecifikus Mászóterápia
  • Gerincjóga oktató

Elérhetőségem:

Rendelési hely, cím : Pécs, Szabó József u. 2. ATLAS Gyógyközpont vagy a beteg otthonában
Telefonszám : +3620-585-6060
Email cím : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webcím : https://mentamozgas.hu