Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Kiss-Huszti Ágota

Kiss-Huszti Ágota Veresegyház
+3670-440-4585

Magamról

 

„A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt."


Gyógytornász diplomámat 2009-ben szereztem meg, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd ugyanitt 2017-ben diplomáztam Msc szakon okleveles fizioterapeuta szakon. 
Diplomaszerzés után az Uzsoki utcai Kórház neurológiai osztályán helyezkedtem el, emellett pedig a Gysgy Reha központban magán gyógytornászként és előadóként dolgoztam. 


A gyógytorna mellett rengeteg tapasztalatot szereztem a fizikoterápia területén is, melyet a terápiába is beépítek.
Úgy gondolom, hogy minden ember egyedi, ezért a munkám során igyekszem személyre szabott kezeléseket alkalmazni. Mindig hosszútávú célokban gondolkodom a kezelést illetően  és szeretek pácienseimmel együtt előre haladni effelé. 


Ezeket a technikákat alkalmazom:

  • Mckenzie terápia
  • Schroth terápia
  • FDM
  • Flossing
  • Kinezio tape
  • Ultrahangos kezelés

Bővebb információ/Elérhetőség:

Rendelő: 2112 Veresegyház, Jókai utca 1., Kisfüge Stúdió
Házhoz járás: Veresegyház, Csomád, Őrbottyán
Telefonszám: +3670-440-4585
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webcím: www.kisfuge.hu