Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Huszta-Orbán Adrienn

Huszta-Orbán Adrienn Dunaújváros
+3670-395-5694

Bemutatkozás:

 

Huszta-Orbán Adrienn vagyok gyógytornász-fizioterapeuta. Diplomámat 2017-ben szereztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán. Közvetlenül ezután csatlakoztam a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet Traumatológiai Osztályához gyógytornászként. Az egyetem alatt tudásra tettem szert a K-Active csapatától a Kineziológiai tapaszok megfelelő felhelyezésében és később elvégeztem a McKenzie ‘A’ kurzust is. Leginkább az akut és krónikus derékfájás témaköre a szívügyem,így főként ezen a területeken járok továbbképzésekre. Emiatt 2019 őszi időszakában elvégeztem a TripleX gerincterápia® és TripleX training® kurzusokat. A Koroknai Medical csapatához 2019 elején csatlakoztam, azóta segítem a mozgásszervi panaszokkal hozzám érkező pácienseket.

 

Elérhetőségeim:

 

Koroknai Medical
Rendelési hely, cím : 2400, Dunaújváros, Szórád Márton u. 10. fsz/2.
Telefonszám : +3670-395-5694