Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Erdei Judit

Erdei Judit Budapest, XIII.kerület
+3620-201-4349

Magamról:

 

Gyógytornász/fizioterapeuta, rehabilitációs edző, FDM terapeuta, funkcionális gerinctréner valamint dinamikus illetve mozgásszervi jógaterapeuta végzettségekkel rendelkezem.  Legfőbb szakterületem az ülő életmódból valamint hobbisportból eredő mozgásszervi panaszok, mint a derék - és csípőpanaszok és különböző ortopédiai problémák kezelése, továbbá a trauma utáni rehabilitáció. A foglalkozások tematikája minden páciens számára egyedi. Meglévő orvosi diagnózis alapul szolgálhat a felépítésében, de nem feltétele annak. A tematika felépítése mindig közösen, a pácienssel együtt történik. A páciensek megegyezés szerint "házi feladatot" is kaphatnak, mely gyakorlatok otthoni végzése elősegíti közös munkát és az előrehaladást. Ezenkívül rendszeresen tartok preventív jellegű, személyre szabott  gerinctornát, valamint egyéni és páros edzéseket a gyógytorna alapelveit figyelembe véve, fiataloknak és időseknek egyaránt. Ez a torna más mint a konditermi edzések, különös figyelmet fordítok a megfelelő alapokra. Az első cél a megfelelő ideg-izom kontroll kialakítása, a mély tartóizmok megerősítése, az ízületek kellő mobilitásának és az izmok nyújthatóságának visszaállítása, valamint egy jó testtudat elérése, hogy biztos alapokra, sérülésmentesen tudjuk megkezdeni az edzéseket.  Az első alkalmak leginkább izomaktivációs és mobilizáló gyakorlatokból állnak, elmagyarázom a gerinctréning alapjait, olyan izmokat fog megismerni amiknek eddig a létezéséről sem tudott. Legtöbbször kis súlyokat, szalagokat, instabil eszközöket használunk, ami könnyűnek hangozhat elsőre, de a gyakorlatok megfelelő kivitelezésével kis súlyokkal is lehet nagy kihívás elé állítani az ülő életmódból adódóan elhanyagolt izomcsoportokat. Az órák célja, a megfelelő testtudat és az erős, stabil de rugalmas mély izomrendszer  kialakítása, valamint a gyakorlatok megértése, elsajátítása, hogy a megfelelő kivitelezés automatizmussá váljon, és azt a páciensek a sportban és a mindennapi életben egyaránt hasznosítani tudják. Budapesten a Lehel tér közelében lévő magánrendelőben várom a pácienseket, valamint házhoz is megyek.

Elérhetőségeim:

Tel: +3620-201-4349
Facebook: @erdeijuditgyogytornasz