Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Bocsák Kinga Mária

Bocsák Kinga Mária II.kerület
+3670-571-0071

Bemutatkozás:

Bocsák Kinga vagyok, 2020-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen, gyógytornász-fizioterapeuta szakon. A mozgás szeretete és fontosságának felismerése, valamint a tudat, hogy ennek segítségével mások gyógyulásában játszhatok szerepet volt elsősorban, ami miatt emellett a szakma mellett döntöttem. Kiemelten fontosnak tartom a prevenciót, ezért is választottam szakdolgozatom témájául a gerinc betegségeinek megelőzését és a tartáskorrekciót. Egyetemi éveim alatt ergoterápiás foglalkozásokat tartottam irodai dolgozók számára, majd a diploma megszerzése után reumatológiai szakrendelőben helyezkedtem el, ahol a rehabilitációban szerezhettem tapasztalatot. Jelenleg a Koroknai Medical Gyógytornaszolgálat szakembere vagyok. Szakterületem: tartásjavítás, prevenció, csoportos tornák, gerinc problémák kezelése, befagyott váll kezelése, csípő és térd protézis rehabilitációja valamint törés utáni rehabilitáció. Célom, hogy saját magam fejlesztésével egyre több páciensnek lehessek a segítségére mind betegségeik kezelésében, mind pedig azok megelőzésében. Képzések, amikkel tudásomat bővítettem: - SMR a sport-és mozgásszervi rehabilitációban - Köpöly terápia - Tape terápia

 

Elérhetőségeim:

Rendelési hely, cím : Koroknai Medical Gyógytornaszolgálat
Telefonszám : +3670-571-0071