Kedves Látogatóink!

A magangyogytornaszok.hu oldal célja, hogy a betegek célirányosan meg tudják találni a nekik megfelelő gyógytornászt, az Ország bármely területén, legyen szó többek közt hagyományos gyógytornáról, McKenzie terápáról, Kinezio tape kezelésről, Schroth és Fascia Terápiáról.
Összegyűjti azon jelenleg is aktívan dolgozó gyógytornászokat, akik magánbetegek ellátásával (is) foglalkoznak: rendelőben és/vagy házhoz járással, akár Egészségpénztári szerződéssel.
Jó böngészést és egészséget kívánok: Szabó Tünde (adminisztrátor)

Babai Katalin

Babai Katalin Siófok
+3630-558-5637

Magamról

 

A Pécsi Tudományegyetem Gyógytornász szakán 2006-ban végeztem.Majd 2009-ben elvégeztem a HRG és Gyógyúszásoktató posztgraduális képzést. Mivel mindig leginkább gyermekekkel szerettem volna foglalkozni, így elvégeztem az egyéni és csoportos TSMT terapeuta képzést, majd a Pfaffenrot speciális manuálterápiát. 2014-ben végeztem a Miskolci Egyetemen Gyermekrehabilitációs szakgyógytornászként.
Jelenleg a Kaposvári Egyetem Gyógypedagógus hallgatója vagyok. Lassan 10 éve tartok a Galérius Fürdőben az NEAK-el szerződve 18 év alatti csoportos gyógyúszást és HRG foglalkozásokat. 2017 óta tartok csoportos TSMT foglalkozásokat.Rendszeresen szűrök és vizsgálok gyerekeket, egyéni gyógytornát és korai fejlesztést is tartok.
Évek óta szerződésbe állok a KLIKKel ahol SNI-s gyerekek mozgásfejlesztéséért vagyok felelős.

 

Képzéseim:

  • HRG és Gyógyúszásoktató
  • TSMT
  • Pfaffenrot speciális manuálterápia

 

 

Bővebb információ/Elérhetőség:

Rendelési hely, cím : Siófok Szent L. U 183, Siófok Asztalos u 3.
Telefonszám : +3630-558-5637
Email cím : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.